Tgrt Haber
01 Nisan 2014 13:36

İçişleri Bakanlığı, 'Haberler yalan ve iftiradan ibarettir'

İçişleri Bakanlığı'nda Bakan Ala'nın sözde İlçe Seçim Kurulu'na müdahale ettiğine ilişkin haberlere yalanlama.

İçişleri Bakanlığı, 'Haberler yalan ve iftiradan ibarettir'
İçişleri Bakanlığı,haberler,yalan,iftiradan ibarettir,ilçe seçim kurulu,haberlere yalanlama

İçişleri Bakanlığı, "Bakan Efkan Ala'nın Ankara'daki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne giderek 2 saat orada bulunduğu ve sözde İlçe Seçim Kurulu'na müdahale ettiğine" dair haberlerin yalan ve iftiradan ibaret olduğunu bildirdi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin Türkiye'nin bütün seçim bölgelerinde emniyet ve güven içinde tamamlandığı ifade edildi. Bugün bazı gazete ve internet sitelerinde "İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Ankara'daki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne giderek 2 saat süreyle orada bulunduğu ve sözde İlçe Seçim Kurulu'na müdahale ettiğine" dair haberlerin yer aldığı belirtilen açıklamada, bu haberlerin amacı belli bir kurgu içinde tasarlandığı, tamamen gerçek dışı, yalan ve iftiradan ibaret olduğu bildirildi.
Bakan Ala'nın adı geçen yerde hiçbir şekilde bulunmadığına işaret edilen açıklamada, şunlara yer verildi: "Hiç olmamış bir şeyi olmuş ve yaşanmış gibi kurgulayarak millet iradesinin tecelli ettiği seçim sonuçlarına gölge düşürmeyi amaçlayan ve tek kelimesi doğru olmayan bu yalan ve iftiralara karşı gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...