Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 16:04 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 16:51

İki başkan belediye meclisinde tartıştı: Herkes izinde başkan da izinde

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun tartıştı. Tosun’un eleştirilerine cevap veren Yılmaz, Bandırma yönetiminin çalışmaya gelince ortadan yok olduğunu belirterek "Bayramda dört temizleme aracı verdik. Bakıyorum araçlar hiç çıkmamış. Herkes izinde, başkan da izinde" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
İki başkan belediye meclisinde tartıştı: Herkes izinde başkan da izinde
Balıkesir,Bandırma,Meclis

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis toplantısına iki başkanın tartışması damga vurdu. Bandırma Belediyesi’nin CHP’li başkanı Tolga Tosun, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı eleştirdi ve kendi ilçelerine kolaylık sağlamadığını iddia etti.

“İKTİDAR PARTİSİ OLUNCA DAHA FARKLI İLERLİYOR”

Tartışmanın en büyük sebebi ise Bandırma’daki sahil bandıydı. Tosun, konuşmada Büyükşehir'i eleştirerek "Tabi siyaset iktidar partisi olunca daha farklı ilerliyor. Bandırma'nın bu tarz alanlara ihtiyacı var. Bunun planlaması yapılırken, bu maddenin reddedilerek çekilmesini istiyorum." dedi.

“FİKİRLERİ VAR AMA İŞ ÇALIŞMAYA GELİNCE YOKLAR”

Tosun'un eleştirilerine cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Ben 20 ilçe belediye başkanımızla beraber çalışıyorum. Bandırma ile ilgili yapılması gereken şeyler belli. Üniversiteyi getirdik, hastaneyi getirdik, yolları yapıyoruz ve kiralar fırladı. Konut ihtiyacı var, bir şekilde kentsel dönüşümün başlaması lazım. Bandırma'nın siyasi yönetiminin yapılacak işlerle ilgili fikirleri var ama iş çalışmaya gelince yoklar." ifadelerini kullandı.

“BİZ SAHADAYIZ, BAŞKAN SAHADA OLMADI”

Temel sıkıntının başkanlık misyonunu oturtup adam gibi iş yapmakla alakalı olduğunu belirten Yılmaz, "Biz adam ayırıyoruz diye bir şey yok. Sizde nasıl rahatlık varsa hiç belediyeyi düşünmek yok. Bayramda dört temizleme aracı verdik. Bakıyorum araçlar hiç çıkmamış. Herkes izinde, başkan da izinde. Biz sahadayız. Başkan sahada olmalı. Şu kravatı çıkarmadım daha." diye konuştu.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...