Tgrt Haber
08 May 2021 08:32

İmamoğlu'ndan olası Marmara depremi içim uyarı

İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan beklenen olası Marmara depremi için uyarı geldi. İmamoğlu kentteki yapıların çoğunun riskli olduğunu söyledi.

İmamoğlu'ndan olası Marmara depremi içim uyarı
ekrem imamoğlu,,marmara depremi,

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Belediyesi ile KİPTAŞ arasında imzalanan “Kanarya Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi İşbirliği Protokolü” törenine katıldı.


"İSTANBUL'DA YOĞUN RİSKLİ YAPI STOĞU VAR"

Törende konuşan beklenen İstanbul depremiyle ilgili önemli uyarılarda bulunan İmamoğlu, “ İstanbul’da yapıları tetkik ediyoruz. Ve ne yazık ki manzara, düşündüğümüzün çok daha ötesinde. Neredeyse 1’e 3, 1’e 4 oranında yoğun bir riskli yapı stoku önümüze çıkıyor. Silivri’den başladık avcılar, Bakırköy, Fatih başta olmak üzere, Zeytinburnu, Küçükçekmece” dedi.

İSTANBULLULARA ÇAĞRI

İmamoğlu Zeytinburnu'nda çöken binayı hatırlatarak İstanbullulara yaptığı çağrıda "Bakın, bizi ve belediyelerimizi, o binaların çürük olup olmadığını tespit etmek için gittiğimizde, binalarına sokmayan vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımızın bu gerçekle yüzleşmemesi, kimse için bir kazanç değil" ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...