Tgrt Haber
17 Mart 2016 11:10

İşitme engelli gençten Bakan Bozkır'a sürpriz

Gaziantep'te 20 yaşındaki işitme engelli Sedat Taş, AB Bakanı Volkan Bozkır'ın resmini çizdi. Resmin benzerliği karşısında şaşıran Bakan Bozkır, engelli gence sarılarak teşekkür etti.

İşitme engelli gençten Bakan Bozkır'a sürpriz
İşitme engelli genç, Bakan Bozkır,

Gaizantep'te yaşayan 20 yaşındaki engelli Sedat Taş, hiç bir yerden eğitim almamasına rağmen gördüğü her şeyin birebir resmini çizebiliyor. Engelli genç, gördüğü her şeyi en ince detayına kadar tablolarına yansıtabilmesiyle tanınıyor. Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın resimlerini çizerek kamuoyunda tanınan Sedat Taş, son olarak AB Bakanı ve Başmüzekareci Volkan Bozkır'ın resmini çizerek Bakan Bozkır'a verdi. Sedat Taş, babası Hüseyin Taş ile birlikte, Bakan Bozkır'ın Gaziantep ziyareti esnasında tabloyu Bozkır'a hediye etti. Resmi görünce şaşıran Bozkır, şaşkınlığını gizleyemedi. Bakan Bozkır, bir süre sohbet ettiği engelli gence sarılarak, teşekkür etti.
Engelli genç ise AB Bakanı Bozkır'dan kabinedeki diğer bakanlara ulaşabilmesi noktasında yardım istedi. Diğer bakanların da resimlerini çizdiğini söyleyen Taş, resimleri sahiplerine teslim etmek için randevu almak istediğini dile getirerek, kendisine yardımcı olmasını istedi. Bozkır da gerekli her türlü yardımı yapacağını söyledi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...