Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2014 23:14

İstanbul'da silahlı saldırı, 1 ölü

Ak Parti Beylikdüzü belediye meclis üyesi adayı Coşkun Demirkol silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul'da silahlı saldırı, 1 ölü
akp, ak parti, silahlı saldırı, beylikdüzü, ak parti seçim merkezine saldırı, beylikdüzü ak parti brosuna saldırı, ak parti silahlı saldırı, son dakika, flaş haber, son haber, haberler

Ak Parti Beylikdüzü Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi önünde çıkan silahlı tartışma kanlı bitti.Sosyal medyada yansıyan bilgilere göre, tartışma sonucu çıkan çatışma sırasında kendisine isabet eden kurşun sonrasında Ak Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Demirkol’un hayatını kaybettiği iddia edildi. Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz yaşanan olayı doğrularken, “Bu olay partimize yapılan bir şey değildir. Kişisel olaydır. 168 Belediye Meclis üyesi aday adayımız var hepsini tek tek özel hayatını bilemeyiz” dedi. Demiröz ayrıca olaya sade bir vatandaş kadar bilgiye sahip olduklarını da aktardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...