Tgrt Haber
19 Şubat 2014 14:36

İşte AK Parti'nin yerel seçim beyannamesi

Başbakan Erdoğan yerel seçimlere doğru Ankara'da AK Partili adaylarla buluştu.

İşte AK Parti'nin yerel seçim beyannamesi
AK Parti'nin yerel seçim beyannamesi,babakan erdoğan açıkladı,yerel seçim beyannamesi,ak parti,yerel seçim beyannamesi,

Başbakan Erdoğan yerel seçimlere doğru Ankara'da AK Partili adaylarla buluştu. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı.
İŞTE AK PARTİ'NİN SEÇİM BEYANNAMESİ 
30 Mart 2014 seçim beyannamesi 5 ana başlık altında AK Parti belediyeciliğinin yol haritasını teminat altına alıyor
1.Katılımcı belediyelik: Her belediye, oradaki yaşayanlar insanlar, kanaat önderleri ile işbirliği içinde olmalıdır.
2. Kültürel belediyecilik: Kültür ve sanat merkezlerinden, meslek edindirme kurslarına kadar gençlerin bilgilerini arttıracak deneyimler yaşatacağız. Kültür ve medeniyetimizi en başta şehirlerde aktaracağız.
3.Sosyal belediyecilik: AK Partili belediyeler bu konuda ilkleri başardılar, sosyal yardımlara daha çok ağırlık vereceğiz, yoksulları, çocukları, engellileri, özellikle gazilerimiz, şehitlerimizin yakınları o ülkenin belediye başkanına emanettir. Çözüm aranacak.
4. Çevre dostu belediyecilik: Çevre konusunda çok büyük hassasiyet olduk, parkları, bahçeleri, kişi başına düşen ağaç miktarını arttırdık. Cumhuriyet döneminde yeşile en çok önem veren parti olduk.
5. Hizmet belediyeciliği: Sudan, çevren temizliğine, ulaşımdan, kanalizasyona kadar her şeye akılcı çözümler üreteceğiz, şehirlerimizin altyapılarını imar etmeye çalışacağız.
Meclis saat 14.00'te açılacak, vekillerimiz TBMM'ye davet ediyorum. 30 Mart'ta kullanacağımız materyalleri açıklamak istiyorum. Size ulaştıracağımız bu malzemeleri, vatandaşlarımıza ulaştırdığımız kadar anlatın.
Kardeşlerim, "Millete Hizmet Yolunda 12 Yıl" adlı kitapları göndereceğiz. Gördüğünüz gibi adeta bir ansiklopedi özeti. Ayrı ayrı her şehrimiz için kitaplar hazırladık. Türkiye genelinde 12 yıldır hizmetleri bir araya getirdik. Şu kitap 695 sayfadan oluşuyor. Yurtdışındaki faaliyetleri anlatıyor. Şu küçük kitaplar da Amasya, Rize... Tek tek bu kitaplar 12 bin 832 sayfadan oluşuyor. 12 yılda bu illerde yaptığımız işleri anlatıyoruz. 81 ile 12 yılda gerçekleştirdiğimiz toplam yatırım bedeli 676 milyar 750 milyon lira yani 676 katrilyon 700 trilyon lira. İşte tüm yatırımlar CHP'yi, MHP'yi, diğerlerini çıldırtıyor. Bunların tek tek ne olduğu burada sıralanıyor. Bunlar size bellek içinde veriliyor, seçim şarkımız, diğer kitaplarımız, seçim beyannamemiz burada bulunuyor. Her ilimiz için 30 dakikalık filmler oluşturduk, bunlar da hizmetinize sunulacak. 81 ilimiz için 81 ayrı web sitesi hazırladık. Örneğin akpartiankara.org.tr adresine girerek Ankaralı vatandaşlarımız, Ankara için yapılacak hizmetleri görecek, filmleri izleyecek, görecek. Bütün mobil uygulamalarla kullanılabilir olacak. Her siteden bir kişi sorumlu olacak. AK Parti web sitesi de yenilendi. Bayraklarımız, afişlerimiz, broşürlerimiz dağıtılacak, reklam filmlerimiz, belirli bir takvim çerçevesinde yayınlanacak. Yaklaşık 13 bin sayfalık bir külliyat ortaya çıktık. Buna ekonomi , dış faaliyetler de eklenince 14 bin sayfa oluyor. Bu hizmetlerin Türkiye'yi nereden nereye getirdiğini siz düşünün. Biz sahada bu yaptıklarımızla konuşacağız. Muhalefet soruyorum sizlere ne ile konuşacak? Ya iftira ya da yalanla. Biz yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. 2023 hedefleriyle vatandaşlarımıza sesleneceğiz. CHP siyaseti esersizlik, laf üretme siyasetidir, MHP hakaret etme, BDP gerilim oluşturma siyasetidir. Bizse eser ve hizmet siyasetiyiz.
Kardeşlerim biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Biz bunu yaptık, bunu anlatacağız. Tekrar ediyorum onlar neyi anlatacak? Biz 3. köprüyü, Marmaray'ı, deniz altındaki çift katlı tüneli, Kanalİstanbul'u anlatacağız, onlar neyi anlatacak. Aradaki fark bu. O yüzden ev ev, kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Dik duracağız, dikleşmeyeceğiz, gerilime asla prim vermeyeceğiz. İkna edici bir dil ve sabır içinde olacağız.
30 büyükşehir var biliyorsunuz. Tarihimizin en önemli, en hayati seçimine giriyoruz. İnanıyorum ki siz çok farklı bir konumda olduğunuzu biliyorsunuz, özellikle medyanın bir ahlaksızlık ve edepsizlikle değerlerimize saldırdığı bir dönemden geçiyoruz. 318 milletvekili olan AK Parti'nin kapatılmasını bir yerlere önerecek kadar yazan köşe yazarlarını görüyoruz. Bunlara cevabı 30 Mart akşamı milletle vereceğiz. O yüzden biz bu süreci İstiklal Mücadelesi olarak anlatıyoruz. Herkesi kucaklamanız ve herkese bunu anlatmanız önem taşıyor, CHP'lilere, MHP'lilere, BDP'lilere bunları anlatmanızı rica ediyorum. Paralel yapı içinde olan iyi niyetli olan kardeşlerimize sabır ve nezaketle bu olanları aktarmanız lazım. İşte izlediniz halde, bazı diziler var, kimlerle kimlerle diyalog halinde, ses kayıtları var. Haşa Hz. peygamberimi dahi kendi kirli emellerine alet edecek kadar izanı yitirmiş bir yapı var. Kendi mensuplarını bile kullanan bir yapı var. Programımız elverdiği ölçüde illerimizde sizlerle bir araya geleceğiz, biz gidemezsek, milletvekillerimiz, belediye başkan adaylarımız gidecek. Aday arkadaşlarımızın tamamına bir kez daha başarılar diliyorum, yolumuz bahtımız açık olsun diyorum, büyük medeniyet yolunda daima ileri diyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...