Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2014 15:37

İşte Erdoğan'ın teşekkür ettiği o isim

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grubu'ndaki konuşmasındaki teşekkür ettiği o isim!

İşte Erdoğan'ın teşekkür ettiği o isim
başbakan erdoğan,soma,ak parti,tayyip erdoğan,tbmm,

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında ilk günden bütün işçiler çıkarılıncaya kadar anbean takipte olan ve arama kurtarma çalışmalarını yöneten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, faciadan sonraki partisinin ilk grup toplantısında coşku ile alkışlandı.Taner Yıldız, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın tebriği ve partililerin alkışları karşısında başını öne eğdi.İşte Erdoğan'ın grup toplantısının açılışında Taner Yıldız ile ilgili açıklamaları; Soma faciasının olduğu saatlerde Enerji Bakanımız ile beraberdik. Hemen bir kriz masası oluşturduk. Kendisi ile orayı organize ettik. Enerji Bakanımıza yaptığı özverili çalışma için teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Sağlık ve çalışma bakanı yardımcılarıma teşekkür ediyorum. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grubu'ndaki konuşmasına başlamadan önce, salonda bulunanları bir dakikalık saygı duruşuna ve Fatiha okumaya davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...