Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2014 14:49

İşte o fotoğrafın çekildiği tarih

Başbakan Erdoğan'ın dün medyada yer alan, bir markette telefon görüşmesi yaparken görüldüğü fotoğraf, 20 Şubat 2011'de AA foto muhabiri Kayhan Özer tarafından çekildi.

İşte o fotoğrafın çekildiği tarih
başbakan erdoğan,fotoğraf,istanbul,program,çekilen fotoğraf,telefon görüşmesi,

Özer, İstanbul'daki programları sırasında bir markete uğrayan ve bu sırada telefon görüşmesi yapan Erdoğan'ı fotoğraflamıştı.  Kayhan Özer'in fotağrafı, Vakıfbank-TFMD Yılın Basın Fotoğrafları 2011 Yarışması'nda "yılın siyaset fotoğrafı" ödülünü almıştı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik de düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın Soma'daki temaslarına ilişkin medyada asılsız haberler yer aldığını belirterek, "Başbakan markete sığındı" iddiasına dün bazı gazetelerde yer verildiğini söyledi. Söz konusu haberde kullanılan görselin, Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Başakşehir'de bir markette telefon görüşmesi yaparken Kayhan Özer tarafından çekildiğini ve ödüllü bir fotoğraf olduğunu vurgulayan Çelik, bunun sosyal medyada, "Başbakan'ın Soma'da sığındığı bir marketin içinden çekilen fotoğraf" diye sunulmasını eleştirdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...