Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2015 12:33

İstiklal Marşı okunurken bir anda yere yığıldı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’nde Atatürk hayranı bir gazi, İstiklal Marşı okunduğu sırada fenalaşarak yere yığıldı.

İstiklal Marşı okunurken bir anda yere yığıldı
10 kasım, çerkezköy, tekirdağ

Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’nci yılında Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde de törenle anıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 10 Kasım töreninde, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyesi Kıbrıs Gazisi 62 yaşındaki Fazım Güral, İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada fenalaştı. Göğsünü tutan Güral, daha sonra yere yığıldı. İstiklal Marşı okunduğu sırada yaşanan olay karşısında çevredekiler ne yapacağını şaşırdı. Güral’a, gazi arkadaşları, askerler ve o sırada törende bulunan Özel İrmet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker müdahale etti. Daha sonra olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri fenalaşan Gaziye ilk müdahaleyi yaptı.
İstiklal Marşı’nın tamamlanmasının ardından protokol üyeleri de gazinin yanına giderek sağlık ekiplerinden durumu hakkında bilgi aldı. Ardından sedyeye konulan Kıbrıs Gazisi, Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına alındı. Gazi Güral’ın tansiyon ve şeker hastası olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...