Tgrt Haber
26 Ocak 2023 22:59 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 23:12

İYİ Parti'de bir istifa daha: Belirtemeyeceğim sebeplerden dolayı istifa ediyorum

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı istifasının ardından partiden bir istifa haberi daha geldi. Tunceli İl Başkanlığına yaklaşık 7 ay önce atanan Ahmet Şadan Ersoy, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ersoy, "Belirtemeyeceğim sebeplerden dolayı istifa ediyorum" açıklamasında bulundu. 

İYİ Parti'de bir istifa daha: Belirtemeyeceğim sebeplerden dolayı istifa ediyorum
istifa,İYİ Parti

İYİ Parti Tunceli İl Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, görevinden istifa ettiğini açıkladı. "Belirtemeyeceğim sebeplerden dolayı il başkanlığı görevimden istifa ediyorum" açıklamasında bulunun Ersoy, istifa dilekçesini İYİ Parti Genel Merkezine gönderdi. 

İSTİFALAR PEŞ PEŞE

Habertürk'ten Nagehan Alçı'ya vermiş olduğu mülakatta, aday tartışmalarına değinen İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili yapmış olduğu açıklamaları nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. 

Paçacı açıklamasında, "Ülkemizin ve milletimizin umudu olan Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum" ifadelere yer vermişti. 

 

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...