Tgrt Haber
05 Kasım 2021 17:32

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan bir skandal daha! Şehit yakınına küfür etti

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan skandallarına yenisini ekledi. Daha önce korumaları kaçak çiftliğini haberi yapan İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya saldırarak darp etmişti. Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’İn Bingöl ziyareti sırasında bir şehit abisi ‘HDP ile ittifak tepkisine’ küfür ederek cevap verdi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan bir skandal daha! Şehit yakınına küfür etti
Lütfü Türkkan,İYİ Parti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl’e gitti. Akşener’in Bingöl ziyareti sırasında bir şehit yakını ‘HDP ile ittifak yapıyorsunuz’ sözleriyle tepki gösterdi. Şehit yakını, Türkkan’a, “Benim kardeşim paramparça oldu. Günlerce ayaklarını aradık. HDP’yi ve Selahattin’i savunan bir kadın bu. Tamam mı? Kahvaltıya gidiyor” ifadelerini kullandı.

TÜRKKAN KULAĞINA EĞİLEREK KÜFÜR ETTİ

İYİ Partililerin sakinleştirmeye çalıştığı şehit yakınına Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, kulağına eğilerek küfür etti.  Şehit yakını ‘Bana nasıl küfür edersin’ diye tepki gösterirdi. Acılı şehit yakınını polis uzaklaştırdı.

TÜRKKAN SOSYAL MEDYADAN KENDİNİ SAVUNDU

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü.  Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız" ifadelerini kullandı.

BAKAN VARANK TEPKİ GÖSTERDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaşanan olaylar sonrasında sosyal medyadan tepki gösterdi. Bakan Varank, " Devletin arazisini işgal edip kaçak bina yaptıran, yakalanınca da gazeteci dövdüren haysiyetsizlere sahip çıkmayın dedik, baş köşeye oturttunuz. O ahlaksız bugün bir şehit kardeşine ağza alınmayacak küfürler ediyorsa bu sizden aldığı cesaret sayesindedir" dedi.

TÜRKKAN VUKUATLARA DOYMUYOR

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan’ın şoförünün de aralarında olduğu 4 çalışan tarafından darp edilmişti.

 

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan bir skandal daha! Şehit yakınına küfür etti

İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan bir skandal daha! Şehit yakınına küfür etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...