Tgrt Haber
23 Haziran 2022 16:55 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 16:56

İYİ Parti'ye katılan İrem Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan fotoğrafını sildi

İki kez dünya şampiyonu olan ve geçtiğimiz yıl kariyerini sonlandıran milli tekvandocu İrem yaman siyasete atılarak İYİ Parti'ye katıldı. Yaman üyeliğinin ardından sosyal medya hesabından, dünya şampiyonluğu sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımını kaldırdı. Yaman'ın hareketi kullanıcılar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: Yeni Şafak
Yaman'ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.
meral akşener,iyi parti,irem yaman,cumhurbaşkanı erdoğan
Yaman'ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

İki kez dünya şampiyonluğuna ulaşan ve geçtiğimiz sene kariyerini sonlandıran milli tekvandocu İrem Yaman İYİ Parti'ye katıldı. Siyasete giren Yaman'ın rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. İYİ Parti'ye törenle katılan Yaman'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiği paylaşımını sosyal medya hesabından silmesi şaşkınlığa neden oldu.

'İLK ADIMI BUGÜN ATTIK'

Yaman sosyal medya hesabından Akşener'le birlikte verdiği pozu, "Profesyonel sporculuk kariyerimdeki mücadelemi bundan sonra ülkemin refahı için sizlerin temsilcisi olarak sürdürmeye karar verdim. Ve ilk adımı bugün attık. Çünkü yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yeri, gerçekten yenilikçi ve Cumhuriyetçi olanların yanıdır" ifadeleriyle paylaştı.

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

İYİ Parti'ye törenle katılan İrem Yaman'ın ilk icraatı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ettiği paylaşımını sosyal medya hesabından silmek oldu.

İYİ Parti'ye katılan İrem Yaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan fotoğrafını sildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki kez dünya şampiyonu olan ilk Türk kadın tekvandocu İrem Yaman’ı kabul etmişti. Erdoğan ile buluşmasını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Yaman, İYİ Parti'ye adım atar atmaz bu paylaşımı kaldırdı. Yaman'a, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdullah 26 Haziran 2022 04:14

Sanırım milletvekili adayı olacak kendisi şimdiden hayırlı olsun hatta seçimleri kazanırlarsa kendisini gençlik ve spor bakanı olarak görmem isteriz.

Sonraki Haber Yükleniyor...