Tgrt Haber
24 Ekim 2021 20:19

Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Büyükelçilerin durumu belli olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda iç ve dış gündeme ilişkin başlıkların yer alması bekleniyor.

Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor! Büyükelçilerin durumu belli olacak
kabine,cumhurbaşkanı erdoğan,büyükelçi

Kabine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesinin salgının olması beklenirken yeni vaka ve can kayıplarının önüne geçilmesi için atılması gereken adımlar masaya yatırılacak. Bakan Koca’nın kabine toplantısında sunum yapması bekleniyor. 

10 BÜYÜKELÇİNİN DURUMU ELE ALINACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "İstenmeyen adam" ilan edeceğiz dediği, Osman Kavala çağrısına imza atan 10 büyükelçinin durumu da toplantıda ele alınacak. Bu ayın sonunda İtalya'nın Başkenti Roma, G20 Liderler Zirvesine ev sahipliği yapacak. Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar kabine toplantısında görüşülecek.

TERÖRLE MÜCADELE DE MASADA

Terörle mücadele de Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin gündeminde olacak. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameraların karşısına geçmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...