Tgrt Haber
06 Nisan 2015 14:07

Kemal Kılıçdaroğlu, Eczacıbaşı'nı kutladı

Kılıçdaroğlu, Avrupa şampiyonu olan Eczacıbaşı Vitra kadın voleybol takımı ile Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve taraftarlarını kutladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Eczacıbaşı'nı kutladı
kemal kılıçdaroğlu,eczacıbaşı,kutlama,

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Eczacıbaşı Vitra kadın voleybol takımının Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü final maçında İtalya temsilcisi Unendo Yamamay'ı 3-0 mağlup ederek Avrupa şampiyonu olması nedeniyle mesaj yayımladı.
Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle: “Eczacıbaşı VitrA’nın , İtalya temsilcisi Unendo Yamamay'ı 3-0 mağlup ederek adını Avrupa'nın zirvesine yazdırmasından büyük bir memnuniyet duydum. Halkımızı karamsarlığa iten olumsuzlukların üst üste geldiği süreçte Eczacıbaşı’nın kadın voleybolcularının başarısı yüzümüzü güldürdü.
Poljak, Asuman Karakoyun, De La Cruz, Fürst, Neslihan Demir Güler, Larson (Gülden Kuzubaşıoğlu, Nilay Özdemir, Gözde Yılmaz) ile setleri 25-22, 25-20, 25-21 alan Eczacıbaşı VitrA Kadın voleybolunun bir numaralı kupasının sahibi olarak voleybol dünyasını ve sporseverleri sevindirdi.
Şampiyonluk kupasını CEV Başkanı Andre Meyer'in elinden alan takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı ile takımı, teknik ve idari yöneticileri sevinç yumağı oluşturdu. Bu başarıda büyük payı olan başta “Eczacıbaşı VitrA’nın kadın voleybolcuları, kulübün teknik ve idari yöneticileriyle, her koşulda takımına en büyük desteği veren Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile taraftarlarını içtenlikle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...