Tgrt Haber
30 Kasım 2014 11:48

Kemal Kılıçdaroğlu'na Adana'da elektrik şoku!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Adana'daki partisinin 7. bölge toplantısında konuşurken yaklaşık 25 defa elektrik kesildi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Adana'da elektrik şoku!
kemal kılıçdaroğlu,adana,şok,toplantı,konuşma,elektrik kesintisi,

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adana'ya gelen Kılıçdaroğlu, Karataş Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra Seyhan Oteli'nde düzenlenen CHP 7. Bölge Toplantısı'na katıldı.Kılıçdaroğlu, yarım saat konuşma yaptıktan sonra sık sık meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle zor anlar yaşadı.Elektriklerin kesilmesinin ardından otelin jeneratörü devreye girdi. Ancak jeneratör yetersiz kalınca salonda sık sık kesinti meydana geldi.
Kesinti devam edince Kılıçdaroğlu bir görevliden seyyar mikrofon getirmesini istedi. Ancak görevli "Efendim o da çalışmaz" dedi. Kılıçdaroğlu kesintiler üzerine toplantıya kısa bir süre ara verdiklerini belirtip yerine oturdu.Jeneratördeki arızanın giderilmesiyle Kılıçdaroğlu konuşmasına devam etti. Toplantı daha sonra basına kapalı gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...