Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2014 22:18

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum!

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da bulunan genel başkan yardımcılarıyla biraraya geldikten sonra CHP Genel Merkezi'nden ayrıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum!
cumhurbaşkanlığı seçimi,kemal kılıçdaroğlu,ilk yorum,

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çukurambar'da bulunan Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandıktan sonra CHP Genel Merkezi'ne geçti. Ankara'da bulunan bazı genel başkan yardımcılarıyla makamında seçim sonuçlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu'nun, genel merkezden ayrıldığı belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun seçim sonuçlarını takip etmek için evine geçtiği öğrenildi.
KILIÇDAROĞLU'NUN İLK YORUMU
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bugün saat 16:00'da MYK üyelerini topladı. Kılıçdaroğlu yaptığı kısa değerlendirmede "Adayımız ve politikalarımız doğrudur. Seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmeyi sandıkların tamamı açıklandıktan sonra yine bu salonda birlikte yapacağız" dedi. gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmesinin ardından MYK sona erdi.
"SEÇİMİ CHP KAZANDI"
Ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, 12 partiyle girdikleri seçimi kaybetmelerine rağmen kazandıklarını savundu.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, seçim sonrası Halk TV'de yaptığı seçim yorumları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı. Tekin, 12 yılda 9. mağlubiyetini alan partisi için "CHP bu seçimin kazananıdır" dedi.
CHP ADAYINA SAHİP ÇIKTI
MHP ile ortak destekledikleri çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oylarını değerlendiren Tekin, "CHP seçmeni adayına sahip çıktı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...