Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2014 14:46

Kılıçdaroğlu, kürsüyü yumruklayarak tepki gösterdi

Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında kürsüyü yumruklayarak vatandaşı kovdu.

Kılıçdaroğlu, kürsüyü yumruklayarak tepki gösterdi
Kemal Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu, protesto, grup toplantısı, yumruk, chp, toplantı, parti, Başbakan Kemal tezahüratları sonrası

Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında partililere seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu partililere seslendiği anda bir partili Kemal Kılıçdaroğlunu protesto etmek istedi ve olanlar oldu. Kemal Kılıçdaroğlu çok sinirlenerek adamı gruptan kovdu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, konuşmasına başladığı sırada salondaki bir kişinin sözleri gerginliğe neden oldu. Kılıçdaroğlu, kürsüyü yumruklayarak tepki gösterdiği olay sonrası konuşmasına devam etti: -Ben CHP'nin Genel Başkanıyım. Parti kültürünü benimsemeyen, genel başkanın sözünü kesen derhal burayı terk et kardeşim. Atın onu dışarı. Çıkarın dışarıya. Kim ne derse desin bu partide gençlere ve kadınlara yer açacağım. Kim ne derse desin. Daha fazla kadın, daha fazla genç, yeniden siyasetin önüne çıkacak. Ben olmazsam CHP olmaz zihniyetini ortadan kaldıracağım. CHP hepimiz için var. (Başbakan Kemal tezahüratları sonrası) Göreceksiniz o da olacak. Yavaş yavaş, adım adım.
Kılıçdaroğlu, kürsüyü yumruklayarak tepki gösterdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...