Tgrt Haber
11 Şubat 2014 13:50

Kılıçdaroğlu, 'Partide gençlerin önünü açacağım'

Kılıçdaroğlu, 'Genel başkanın sözünü kesen hemen burayı terk etsin. Kim ne derse desin partiden gençlerin önünü açacağım' dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Partide gençlerin önünü açacağım'
chp lideri, kemal kılıçdaroğlu, partide gençlerin önünü açacağım,

CHP TBMM grubunda bazı partililer, yerel seçimler için gösterilen adaylara tepki gösterdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Parti kültürünü benimsemeyen genel başkanın sözünü kesen hemen burayı terk etsin. Kim ne derse desin partiden gençlerin önünü açacağım" dedi. Kılıçdaroğlu, grup konuşmasını yaparken, bir kişi ayağa kalkarak bağırmaya başladı. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Parti kültürünü benimsemeyen genel başkanın sözünü kesen hemen burayı terk etsin. Kim ne derse desin partiden gençlerin önünü açacağım. 'Ben olmazsam CHP olmaz' zihniyetini ortadan kaldıracağım. CHP varsa hepimiz için var" dedi. Kılıçdaroğlunun sözleri üzerine tepki gösteren kişi salondan çıkarıldı. Salonda bulunan diğer dinleyiciler ise "Başbakan Kılıçdaroğlu" diye slogan attı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...