Tgrt Haber
10 Haziran 2014 15:42

Kılıçdaroğlu, 'Siyaset kurumu görevini yapmamış'

Kılıçdaroğlu,'Kürt sorununun, salt güvenlik politikalarıyla çözülmeyeceğini 30 yıllık deneyim bize gösterdi. Demek ki siyaset kurumu görevini yapmamış' dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Siyaset kurumu görevini yapmamış'
chp, kemal kılıçdaroğlu,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kürt sorunu konusunda en tutarlı, en sağlıklı çözümleri üreten partinin CHP olduğunu belirterek,"Kürt sorununun çözümünün yolu büyük bir toplumsal uzlaşma sağlamaktır. Salt güvenlik politikalarıyla bu sorunun çözülmeyeceğini 30 yıllık deneyim bize gösterdi. Demek ki siyaset kurumu görevini yapmamış" dedi. Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında, CHP'ye katılan Türkiye'nin ilk kadın hakemi Lale Orta'ya rozetini taktı. Toplantıda ayrıca, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kılıçdaroğlu'na heykelciğini hediye etti. Kılıçdaroğlu, partisine oy versin ya da vermesin bütün Yalovalılara teşekkür ettiğini söyledi. Konuşmasında Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir kişinin kaybolduğu sele değinen Kılıçdaroğlu, bunun, "kanalı dar yapan DSİ'nin öngörüsüzlüğünden kaynaklandığını" ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...