Tgrt Haber
26 Kasım 2018 16:28

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu görüşmesi sona erdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Karamollaoğlu'nu ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sonrası iki lider kameralar karşısına geçerek kısa bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu görüşmesi sona erdi
chp,,saadet partisi,,kılıçdaroğlu,,karamollaoğlu,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ziyarette bulundu. Saadet Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Görüşme sonrası iki lider kameralar karşısına geçerek kısa bir açıklama yaptı. 

Karamollaooğlu şunları söyledi:

"Bu ziyaretinden dolayı Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bir seçime gidiyoruz. Atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise. Bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasei parti farklı görüşlere sahiptir, bu farklılık bizim için zenginlik olmalı. Biz genel bir ittifakın söz konusu olmadığını, biz her seçim bölgesinde seçime girme gayretinde olacağız. Anadolu'da çeşitli yerlerde yeri geldiğinde dirsek teması olacağını ifade etmiştik." 

Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerinde ittifak yaptıkları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de ziyaret etmişti.

Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ittifak için "İttifak olmaz ama bir dirsek teması olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...