Tgrt Haber
02 Aralık 2021 11:39

Kılıçdaroğlu'ndan CEO'lara 10 ürüne zam yapmayın mektubu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu market sahibi ve yöneticilerinden kış ayları boyunca 10 hayatta kalma ürününe zam yapmamalarını istedi. Kılıçdaroğlu "doğacak zararı, iktidara geldiğimizde karşılayacağız” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan CEO'lara 10 ürüne zam yapmayın mektubu
kemal kılıçdaroğlu,,market,,ekonomi,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, market sahibi ve yöneticilerine mektup göndererek hayati öneme sahip 10 ürüne zam yapmamalarını istedi. Kılıçdaroğlu, doğacak zararı ise iktidara gelince telafi edeceklerini söyledi. 

10 HAYATTA KALMA ÜRÜNÜ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu market sahibi ve yöneticilerine kış aylarında un, yağ, süt, bulgur, makarna, mercimek, yumurta, beyaz peynir, tuz ve her ay için bir çeşit sebzeye zam yapmamaları için mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu gönderdiği mektupta “Bu talebin sizden bu ürünlerde açıkça zarar etmenizi istemek olduğunun farkındayım. Ancak bunu halkımız adına yapmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mektubu duyuran CHP lideri iktidara geldiklerinde doğan zararı karşılamak için de söz verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...