Tgrt Haber
28 Ocak 2022 13:16

Kılıçdaroğlu istediği adayın profilini çizdi: Popüler isim getirme düşüncemiz yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayının profilini çizdi. Kılıçdaroğlu, “ ‘Çok popüler bir ismi getirip cumhurbaşkanı seçelim’ diye bir düşüncemiz yok” dedi. Adayın siyasetçi olması gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, millet ittifakının genişleyebileceği ve isminin de değişebileceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu istediği adayın profilini çizdi: Popüler isim getirme düşüncemiz yok
kemal kılıçdaroğlu,,millet ittifakı,,seçim,,cumhurbaşkanı adayı,

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak edilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı’na nasıl bir profili aday göstereceklerini anlattı.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SİYASETÇİ OLMALI"

Adayın siyasetçi olması gerektiğini vurgulayan ve ‘Çok popüler bir ismi getirip cumhurbaşkanı seçelim’ diye bir düşüncelerinin olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Çünkü devlet siyasal bir organ. Siyasal organı iyi tanıyan bir siyasetçi olması lazım.” dedi.

"MİLLET İTTİFAKININ İSMİ DEĞİŞEBİLİR"

Ana muhalefet partisi lideri Kemla Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Önemli açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Millet İttifakına yeni katılımların da olabileceğini söyledi. İttifak isminin değiştirileceği iddialarını da cevaplayan Kılıçdaroğlu, “Bu konuya ittifak birleşenlerinin tamamı karar verir” dedi.

EKONOMİ GÖREVİ DEVA PARTİSİ'NDE Mİ?

Ekonomi programının Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a bırakıldığına dair iddialarla ilgili de konuşan Kılıçdaroğlu, bu iddiaları yalanlayarak “Hiçbir konu hiçbir siyasi partinin tekeline verilemez” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri halinde ise diğer partilerle birlikte hareket edileceğini söyledi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...