Tgrt Haber
15 Ağustos 2014 16:41

Kılıçdaroğlu'ndan 'kriz' iddiasına cevap

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay tarihinin Pazar günü yapacakları toplantıda belli olacağını açıkladı.

Kılıçdaroğlu'ndan 'kriz' iddiasına cevap
CHP lideri, Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay tarihi, deniz baykal,

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba'nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu, “Kurultayda olası bir rakibiniz mi olacak?” sorusuna “Niye olmasın arkadaşlar? Gayet doğaldır. Birisi genel başkan adayı olabilir. Hukuk içinde bunu olağan karşılamamız gerekiyor” diye yanıt verdi.
Kılıçdaroğlu, bazı eski milletvekillerinin imza topladığının hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:
“İmza toplayabilirler, görüş bildirebilirler. Demokrasilerde bunları olağan kabul etmek lazım. Bizi AKP'den ayıran diğer partilerden ayıran temel fark budur. Sanki AKP'de olmadı… Bizde oldu diye sanki bizde bir kriz var... Kriz yok arkadaşlar. Normal demokratik yollarla bir yarış yapılacak. Kurultayı toplayacağız kim galip gelirse yolumuza devam edeceğiz. Kurultay tarihini belirlemek için salon bulmak gerekiyor, ön hazırlıklar yapmak gerekiyor, ilan gerekiyor, gündem gerekiyor. Arkadaşlar bu konuda çalışıyorlar. Pazar günü netleşecek bu tablo. Aynı gün veya ertesi günü açıklayacağız.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...