Tgrt Haber
05 Kasım 2021 22:19

Kılıçdaroğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya övgü dolu sözler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın kağıt atık toplayıcıları, atık toplama ve ayırma faaliyeti depo sahipleri ile makamında görüşmesine övgü dolu sözler kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya övgü dolu sözler!
Kılıçdaroğlu,Kemal Kılıçdaroğlu,İstanbul Valisi Ali Yerlikaya

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, atık toplama, ayırma faaliyetlerine yönelik depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile bir araya geldi. Görüşmeleri sosyal medya hesabından duyuran Vali Yerlikaya, “İstanbul'umuzda atık toplama ve ayırma faaliyetlerine yönelik depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile bir araya geldik" ifadelerine yer verdi.

KILIÇDAROĞLU TEBRİK ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vali Yerlikaya’nın paylaşımını alıntılayarak Vali Yerlika’yı tebrik etti. Kılıçdaroğlu, Vali Yerlikaya'nın paylaşımına, "İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya'yı tebrik ederim. Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarımızın başımızın üstünde yeri var ve hep olacak!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Vali Yerlikaya’ya övgü dolu sözler!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...