Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Nisan 2014 14:31

Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan bakın kim çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan kişinin kimliğinin Orhan Öven olduğu belirtildi. Orhan Öven kimdir?

Kılıçdaroğlu'nu yumruklayan bakın kim çıktı
kılıçdaroğlu,yumruk,meclis,yumruklu saldırı,

Öven, polise verdiği ilk ifadesinde Alperen Ocakları'na üye olduğunu ve Erzurumlu olduğunu belirtti. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olan bir kadın görevliye de yumruk isabet ettiği belirtildi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik yumruklu saldırıya ilişkin, "Herkesi sukünete davet ediyorum. Demokrasi yolu engellerle doludur. Bu CHP liderine yapılan ilk saldırı değildir. Rahmetli İsmet İnönü'ye de taşlar atıldı ama bir tek hedefimiz var; bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Baskılar, şiddet bizi engelleyemeyiz biz hiçkimsenin önünde diz çökmemiş bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi yumruk atacak. Biz geri adım atacağız asla atmayacağız inaçlarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi. (HABER7)
SIRRI SAKIK'TAN AÇIKLAMA 
Sırrı Sakık, "Saldırıyı gerçekleştiren bizden biri değil" açıklaması yaptı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı düzenlendi. Bu saldırıyı kimin düzenlediği hakkında herhangi bir açıklama gelmezken. BDP genel Başkanı Sırrı Sakık : Yumruk Atan bir BDP'li değildir dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...