Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Nisan 2023 00:23 - Güncelleme : 01 Nisan 2023 00:25

Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken pozuna AK Parti'den tepki: Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seccadeye ayakkabı ile bastıkları anın fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Tepki çeken fotoğrafla ilgili paylaşım yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir. Kılılıçdaroğlu" diyerek eleştirdi. 

Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken pozuna AK Parti'den tepki: Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir
Kılıçdaroğlu,seccade

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Platformu’nun düzenlediği İftar Buluşması’nda, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu ile bir araya geldi. 

Kılıçdaroğlu’na iftarda; İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP İstanbul milletvekilleri İlhan Kesici ve Akif Hamzaçebi eşlik ederken sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf tepkilere neden oldu. 

AK PARTİLİ DAĞ'DAN TEPKİ! 

CHP'den Düzce Milletvekili aday adayı olan avukat Azade Ay ile özel bir görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'nun ve beraberindeki isimlerin seccade üzerine bastığı görüntüyü paylaşarak, "Ayakkabınız ile bastığınız yer, müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir. Kılılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/avhamzadag/status/1641901464451796998

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...