Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2014 14:32

Köşk'ten Fidan ile ilgili haberlere yalanlama

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, 'Korkunç Narkoz Planı' başlığıyla yayınlanan haberdeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Köşk'ten Fidan ile ilgili haberlere yalanlama
çankaya köşü'nden yalanlama, köşk'ten fidan ile ilgili haberlere yalanlama, köşkten yalanlama, fidan haberine yalanlama,

Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, "Korkunç Narkoz Planı" başlığıyla yayınlanan haberdeki iddialarla ilgili, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a "ifade verin, sorun çıkmaz" şeklinde cevap vermesinin asla ve kesinlikle söz konusu olmadığını, tam aksine ifade vermeye gitmemesini kesin bir dille aktardığını bildirdi. Sever, bir gazetede "Korkunç Narkoz Planı" başlığıyla yayınlanan ve 2012'de KCK soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan MİT Müsteşarı Fidan'ın Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmesinde "ifadenizi verin" cevabı aldığı iddiasının yer aldığı haberle ilgili AA muhabirine açıklama yaptı.  
Cumhurbaşkanı Gül'ün MİT Müsteşarı Fidan'a "ifade verin, sorun çıkmaz" şeklinde cevap vermesinin asla ve kesinlikle söz konusu olmadığını, tam aksine ifade vermeye gitmemesini kesin bir dille aktardığını belirten Sever, Gül'ün o dönemde bu sorunun şüyu bulmaması için büyük çaba harcadığını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...