Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Haziran 2016 12:33

Kurtulmuş'tan Muhammed Ali açıklaması

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ABD'li efsanevi boksör eski ağır sıklet dünya şampiyonu Muhammed Ali'nin, kimliğiyle, başarılarıyla ve duruşuyla dünya Müslümanlarının 'güçlü sesi' olduğunu ifade etti.

Kurtulmuş'tan Muhammed Ali açıklaması
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, efsanevi boksör, eski ağır sıklet dünya şampiyonu, Muhammed Ali,

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ABD'li efsanevi boksör eski ağır sıklet dünya şampiyonu Muhammed Ali'nin, kimliğiyle, başarılarıyla ve duruşuyla dünya Müslümanlarının "güçlü sesi" olduğunu ifade etti.
Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yayımladığı mesajda, dünya boks tarihinin en büyük şampiyonu Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet diledi.

"Muhammed Ali'nin bizim kuşağımız için ayrı bir önemi vardır." ifadesini kullanan Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Muhammed Ali'nin müsabakalarını izlemek için uykusuz kaldığımız günler olmuştur. Kimliğiyle, başarılarıyla ve duruşuyla tüm dünya Müslümanlarının 'güçlü' sesi olan bir dünya yıldızıydı Muhammed Ali. ABD'de yaşayan Müslümanlar içinde çok önemli bir isimdi. İslam dünyasının başı sağ olsun. Bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...