Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2014 20:13

Mahmut Tevfik Göksü çiçeklerle karşılandı

İstanbul'daki AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında en yüksek oy oranı ile ikinci kez Esenler Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tevfik Göksu, belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılandı.

Mahmut Tevfik Göksü çiçeklerle karşılandı
istanbul ak parti, belediye başkanı, Esenler Belediye Başkanı, mehmet tevfik göksu, Yerel Yönetimler haberleri, Yerel Yönetimler,

İstanbul'daki AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında en yüksek oy oranı ile ikinci kez Esenler Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tevfik Göksu, mazbatasını aldı. İbrahim Turhan Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki İlçe Seçim Kurulu'nda gerçekleşen mazbata törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 62.7 oranında oy alarak İstanbul'daki AK Partili İlçe Belediye Başkanları arasında birinci olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Ak Parti Esenler Gençlik Kolları Başkanı Erdal Başak, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat ve yeni Belediye Meclis Üyeleri katıldı.
KEMAN VE TEF SESLERİYLE KARŞILANDI
Keman ve tef çalan müzisyenlerin "Beraber yürüdük biz bu yollarda" şarkısıyla karşılanan Göksu, İlçe Seçim Kurulu Başkanları Sabahattin Çetin ve Ali Ahmet Gürgül'den mazbatasını aldıktan sonra bir konuşma yaparak, "Mazbatayı aldık. Aslında biz bu mazbatayı seçim sonucu olarak değil; 5 yıllık emeğin sonucu olarak aldığımızı düşünüyoruz. Esenler halkı 5 yılda vermiş olduğumuz emeğin karşılığını büyük bir ödülle ödüllendirdi. Esenler bizi yeniden seçerek hizmetlerimizi ödüllendirmiş oldu" dedi. Esenler halkına teşekkür eden Göksu, "İnşallah yeni dönemde bu yüksek oy performansıyla Esenler'de daha hızlı, daha heyecanlı bir dönemi başlatacağız. Esenler bu dönem, inşallah fiziki problemlerini büyük bir bölümünü bitirmiş, artık fiziki problemleriyle uğraşan bir ilçe değil; bunları çözmüş ve gerçekten İstanbul'a yakışan bir marka haline gelecek. Durmak yok, yola devam" diye konuştu.
OYUNU EN ÇOK ARTTIRAN BELEDİYE OLDUK
İstanbul'da oyunu en çok arttıran içe belediyesinin Esenler olduğunu vurgulayan Göksu, konuşmasına şöyledevam etti: "Yaklaşık yüzde 15 artışımız var. Bizi geride yüzde 11 artışla Sultanbeyli takip ediyor. Büyükşehir'de tulum çıkartan iki ilçeden bir taneseyiz. 8'de 8 AK Parti çıkarttı. İstanbul'da da oyunu en çok arttıran belediye olduk. Yüzde 47.8'den 62.7'ye çıktık. Bu da bizi mutlu etti. Bu Esenler halkının bir vefasıdır." Başkan Göksu'nun konuşmasının ardından yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri de mazbatalarını alarak göreve başladı.
PERSONELDEN COŞKULU KARŞILAMA
Mazbata töreninin ardından Belediye Başkanı Göksu, belediye hizmet binası önünde belediye personelleri tarafından çiçek ve üzerinde "Şampiyon ilçenin şampiyon başkanı", ve "Yeni döneminizde size başarılar dileriz" yazılı pankartlarla karşılandı. Burada da belediye personeline hitap eden Göksu, Esenler'de 5 yıl boyunca gece gündüz demeden birlikte çalıştığı belediye personeline teşekkür ederek, " Sizler bu enerjiyi ortaya koymasaydınız, biz bu başarıyı yakalayamazdık" dedi. Esenler halkının kendisine ikinci kez Esenler'i emanet ettiğini söyleyen Göksu, bu emaneti sonuna kadar korumak ve büyütmek zorunda olduklarını belirterek, bu emanetle birlikte heyecanlarına heyecan kattığını söyledi. Göksu'dan sonra konuşan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan da yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, "5 yıl boyunca belediye başkanımızın öncülüğünde çok ciddi hizmetleri Esenler'e kazandırdık. İnşallah bundan sonra da Esenler'i daha da güzel bir yerleşim yeri ve İstanbul'un en güzel ilçesi haline getireceğiz" dedi. Özkan'dan sonra konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak da, Belediye Başkanı Göksu'ya ve AK Parti'ye destek veren herkese sevgi ve saygılarını sunarak, "Millet ne istediğini sandıkta söyledi. Millet yeni Türkiye'yi istiyoruz, istikrarı istiyoruz, barışı istiyoruz dedi. Esenler'de 5 yıl boyunca çalışan belediye başkanına sizden memnunuz, biz seninle birlikte yürümek istiyoruz dedi" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...