Tgrt Haber
30 Haziran 2022 10:04 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 10:31

Mansur Yavaş sahneye çıktı, Ankara havası oynadı! Görüntüler sosyal medyayı salladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği açılış ve tanıtım etkinliğinde Mansur Yavaş, Tan Taşçı ve seymenlerle birlikte Ankara Havası oynadı. Yavaş'ın Hüdayda oynadığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Mansur Yavaş,Tan Taşçı,Ankara havası,Kemal Kılıçdaroğlu,sosyal medya

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından Mansur Yavaş'ın görevinin başındaki 3'ncü yılı nedeniyle ‘Görev Süresindeki 3. Yıl-110 Projenin Temel Atma, Açılış ve Tanıtım Töreni’ etkinlik düzenlendi.

2019 seçimleriyle Başkan seçilen Yavaş, Ankara Spor Salonu'nda yaptığı konuşmada, görev aldığı üç yıllık sürede yaptığı icraatları ve gelecekteki projelerini anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katıldığı törenin ardından Tan Taşçı sahne aldı.

YAVAŞ DA SAHNEYE ÇIKTI

Seymenler ile birlikte Tan Taşçı'nın ardından yoğun istek üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sahneye çıktı ve Ankara havası oynadı. Ankara'ya unutulmaz anlar yaşatan Mansur Yavaş'ın Hüdayda görüntüleri sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...