Tgrt Haber
14 Ağustos 2014 10:38

Meclis'te bebekli basın toplantısı

CHP'li Melda Onur ve HDP'li Nursel Aydoğan, kesinleşen hapis cezası sebebiyle cezaevine girecek olan annelerle birlikte Meclis'te basın toplantısı yaptı.

Meclis'te bebekli basın toplantısı
chp, hdp, meclis, anne, cezaevi, haber,

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur ve HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, kesinleşen hapis cezası sebebiyle cezaevine girecek olan annelerle birlikte Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Mülkiye Demir Kılınç, 8.5 aylık ikiz bebekleri Özgür ve Lorin'le; Arzu Ceylan Oral da 6 aylık bebeği Zeynep Simay'la gazetecilerin karşısına geçti. Anne Oral, “Yeniden yargılanma, ev hapsi, elektronik kelepçe... Bunlardan biriyle cezalarımızı çekebiliriz. Bebeklerimizi cezaevine sokmayın, orada taş duvarlar arasına girmesinler” dedi. 285 bebeğin annesiyle birlikte cezaevinde yaşadığını belirten CHP'li Onur da “Ben böyle bir yeni Türkiye istemiyorum” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...