Tgrt Haber
08 Aralık 2021 11:48

Meclis’teki tartışmayı durduramayan Haydar Akar’dan ‘Hay senin’ çıkışı

Meclis’te bütçe maratonu sürürken AK Parti ve CHP grupları arasında yaşanan tartışmaya sinirlenen TBMM Başkanvekili Haydar Akar'ın "hay senin" dediği duyuldu.

Meclis’teki tartışmayı durduramayan Haydar Akar’dan ‘Hay senin’ çıkışı
TBMM Başkanvekili Haydar Akar,Meclis

TBMM Genel Kurulu’nda 12 gün sürecek olan 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin tümü  üzerinde görüşmelerin 3. Gününde de tartışma yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kesin hesapları ve bütçeleri ele alınırken AK Parti ve CHP grupları arasında çıkan tartışma bir anda büyüdü. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın alevlendirdiği tartışma, diğer AK Partili ve CHP'li vekillerin katılmasıyla büyüdü.

AĞZINI KAPATTI

CHP sıralarının AK Parti sıralarına sürekli sataşıp bağırması sonrası TBMM Başkanvekili Haydar Akar olaya müdahale edip vekilleri susturmaya çalıştı. Ancak Akar'ın müdahalelerine rağmen tartışma sürdü. Bu sırada Akar'ın, CHP sıralarını susturmada başarılı olamayınca ağzından “Hay senin” şeklinde bir ifade çıktı. Durumu fark eden Akar, daha sonra eliyle ağzını kapattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...