Tgrt Haber
20 Haziran 2022 21:08 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 21:18

Memleket Partisi'nde deprem! Art arda istifaların ardından Muharrem İnce'den kritik karar

Memleket Partisi’nde istifa depremi yaşandı. Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu partide istifalar arka arkaya geldi. İstifaların ardından İnce, "Olağanüstü kongreyi toplayacağız" dedi.

Memleket Partisi'nde deprem! Art arda istifaların ardından Muharrem İnce'den kritik karar
muharrem ince,memleket partisi

Muharrem İnce’nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi’nde istifa şoku yaşandı. Aralarında Genel Başkanvekili ve Parti Sözcüsü Gaye Usluer'in de bulunduğu 6 kişi partiyle yollarını ayırdı. İstifasıyla ilgili açıklama yapan Usluer, "gün küçük olsun bizim olsun zamanı değil. Ya kazanılacak ya da kazanılacak bir seçim sürecinin içindeyiz. Aksi düşünülemez, düşünülmemeli" ifadelerini kullandı.

Önce partinin önemli isimlerinden, Genel Başkanvekili ve Parti Sözcüsü olarak görev yapan Gaye Usluer Memleket Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Usluer “Gün küçük olsun bizim olsun zamanı değil. Ya kazanılacak ya da kazanılacak bir seçim sürecinin içindeyiz. Aksi düşünülemez, düşünülmemeli” ifadelerini kullandı.

6 İSİM MEMLEKET PARTİSİ'NDEN İSTİFA ETTİ

Usluer'le birlikte Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın, Parti Meclis Üyesi ve Parti Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala, Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün Parti Meclis Üyesi Ali Rıza Büyükuslu Parti Kurucu Üyesi Oğuz Giray da partiden istifa etti.

  • Parti Genel Sekreteri Hakkı Akalın,
  • Parti Meclis Üyesi Ve Parti Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala,
  • Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün
  • Parti Meclis Üyesi Ali Rıza Büyükuslu
  • Parti Kurucu Üyesi Oğuz Giray

İstifa edenler arasında yer alan Memleket Partisi eski Genel Sekreteri Hakkı Akalın ise "heyecan ve inancımı yitirdim" ifadelerini kullandı.

İNCE'DEN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY KARARI

Bu gelişmelerin ardından, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Olağanüstü Kurultayımızı toplayacağız." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...