Tgrt Haber
20 Kasım 2022 13:42 - Güncelleme : 20 Kasım 2022 13:50

Meral Akşener’den ‘Pençe Kılıç’ operasyonuna tam destek: Ordumuza başarılar diliyorum

Kahraman Mehmetçik’in Irak ve Suriye’de terör örgütü PKK/YPG/PYD’ye yönelik başlattığı ‘Pençe Kılıç’ hava operasyonuna İYİ Parti’den tam destek geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener katıldığı bir programda kahraman Mehmetçik’e başarılar dilerken “Askerlimizin ayağına taş değmesin, inşallah her şey bizim öngördüğümüz gibi milletimizin hissiyatına uygun olarak gelişir. Zorlu bir süreçtir. Allah kolay kılsın diyorum" dedi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Meral akşener,iyi parti,pençe kılıç,operasyon

İstiklal Caddesi’nde terör saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. Kanlı eylemi gerçekleştiren terörist ve yardım edenler kısa sürede gözaltına alınırken kahraman  Mehmetçik hain saldırının intikamını aldı. Dün gece saatlerinde Suriye ve Irak’ta terör örgütü PKK/YPG/PYD’ye ‘Pençe Kılıç’ adı verilen hava  operasyonu  gerçekleştirdi. Hava harekatında birçok nokta imha edilirken terör örgütüne ağır darbe indirildi.

HDP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZCÜLÜĞÜNE SOYUNDUI

İktidar kahraman Mehmetçik’in gerçekleştirdiği operasyonda başarılar diledi. Birçok siyasetçi gerçekleştirilen operasyonun terör örgütüne ağır darbe indireceğini söylerken HDP ise terör örgütünün sözcülüğüne soyundu. “Operasyonları durdurun” çağrısı yapan  HDP sosyal medya hesabından İngilizce paylaşım yaparak yardım istedi.

AKŞENER’DEN DESTEK MESAJI

Söz konusu operasyona İYİ Parti lideri Meral Akşener’den destek mesajı geldi. Akşener yaptığı açıklamada kahraman Mehmetçik’e başarılar diledi ve "Dün gece geç saatlerde Suriye'de başlayan sınır ötesi harekât için ordumuza başarılar diliyorum. Askerlerimizin ayağına taş değmesin, inşallah her şey bizim öngördüğümüz gibi milletimizin hissiyatına uygun olarak gelişir. O nedenle o zorlu bir süreçtir. Allah kolay kılsın diyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...