Tgrt Haber
28 Şubat 2014 19:55

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den tahliye açıklaması

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinin en bunalımlı günlerini yaşadığını öne sürerek, yurdun 'Kapkara bir dönemden geçtiğini' iddia etti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den tahliye açıklaması
mhp genel başkanı,tahliye,devlet bahçeli,yerel seçimler,türkiye cumhuriyeti,bunalımı günler,

MHP Genel Başkanı Devlet  Türk milletinin "Suçluların, günahkarların, haramı helale tercih eden şeytani hesapların dayanılmaz baskı ve ağırlığı altında" olduğunu öne süren Bahçeli, İstanbul merkezli operasyon kapsamındaki tahliyeleri hatırlatarak, şu ifadelere yer verdi:
"Nitekim Başbakan ve hükümetinin telkin ve tesiri altında kalarak adaleti linç eden İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi, bugün itibarıyla söz konusu İranlı işadamı ve malum iki bakan çocuğuyla birlikte beş kişiyi tahliye etmiştir. Adı geçen mahkemenin kararı adaletin alnına çalınan kara bir lekedir. Başbakan Erdoğan, hırsız ve rüşvetçileri yargının elinden almış, milli vicdanlarda derin bir yara açmıştır. Bu yaşanan rezalet, böylesi bir hüsran verici olay insanlık ve hukuk tarihinin sayfalarına utanç verici bir gelişme olarak kazınacaktır. Başbakan Erdoğan, Türk milletini ayakta tutan bütün milli ve manevi değerlere kasten, bilerek ihanet etmektedir. Üçüncü dünya ülkelerinde bile görülmeyecek kadar tarafgir, bağımlı ve siyasi hale gelen yargı, sonunda Başbakan'ın kollarında can vermek üzeredir. Yandaş hakim ve savcılar, aldıkları emirlerle rüşvet ve yolsuzluk kirine bulaşmış bütün suçluları güvenceye almış, taşları bağlayarak haramileri bırakmışlardır. Bundan sonra olabilecek tüm çalkantılardan, tüm olumsuzluklardan, devlete ve kurumlarına karşı gittikçe yayılan güvensizliklerden Başbakan ve hükümeti sorumlu olacaktır."
"Türk milletinin sıradanlaşan ve arsızlaşan hukuksuzluklara onay vermeyeceğini, muhterem ve muhteşem varlığına sahip çıkacağını" aktaran Bahçeli, şunları kaydetti:"Hırsızların özgürlüğü, soyguncuların hakimiyeti, telefonlarda çalıntı para temizliği telaşında olanların egemenliği inanıyorum ki uzun sürmeyecektir. Aksi takdirde milli bir felaket, milli bir mahviyet ve topyekün çöküş kaçınılmazdır. Siyasi aidiyeti, ideolojik görüşü, kökeni ve yöresi ne olursa olsun tüm Türk vatandaşlarını hukuka destek vermeye, iradelerine ve kendi haklarına arka çıkmaya çağırıyorum. Mazlumların hakkını çiğneyen, öksüzlerin ekmeğini yiyen, harama kulluk eden haysiyetsizlere karşı milli ve demokratik bir tepki mutlaka ki 30 Mart 2014 tarihinde verilmelidir. Helalin şefaati dururken, haramın şirretine sığınanları iktidardan kovmak ve mahkum etmek artık büyük Türk milletinin bileceği ve yapacağı en tarihi görev olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...