Tgrt Haber
12 Haziran 2014 12:10

MHP lideri, Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti

Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti.

MHP lideri, Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti
bahçeli,ahmet davutoğlu,görüşme,red,

MHP lideri Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun görüşme talebini reddetti.Bu sabah erken saatlerde ABD'den dönen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, önce kendisini Esenboğa'da karşılayan Bakan Yardımcısı Naci Koru ve diğer kurmaylarıyla yaklaşık 45 dakika süren bir durum değerlendirmesi yaptı.Davutoğlu daha sonra konutuna geçerek burada da çalışmalarını sürdürdü. Dışişleri Bakanı, daha sonra da Iraklı mevkidaşı Hoşyar Zebari ile telefon görüşmesi yaptı.Bu görüşmede IŞİD'in Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nu basması ve örgütün Irak içindeki ilerlemesi ele alındı. Zebari'nin merkezi yönetimle Kürt ordusunun IŞİD'e karşı ortak mücadele edeceği mesajı verdiği öğrenildi.
Davutoğlu Kılıçdaroğlu ile görüşecek
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğuna düzenlenen baskınla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüşecek. CHP'den yapılan yazılı açıklamada, görüşmenin, saat 14.00'de, CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşeceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...