Tgrt Haber
26 Aralık 2018 11:02

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den 'Hulusi Akar' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da basın mensuplarıyla buluştu. CHP'lilerin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yönelik olumsuz tavrına dikkat çeken Devlet Bahçeli, bir süre toplantıya ara vererek dosyalarının arasından bir fotoğraf çıkarttı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den 'Hulusi Akar' açıklaması
bahçeli

Üzerinde Kur'an-ı Kerem, Türk bayrağı ve altın bir silah olan fotoğrafı gösteren Bahçeli, bunları Hulusi Akar'a Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde içinden geldiği için hediye ettiğini anlattı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den 'Hulusi Akar' açıklaması

MHP Lideri, haksız çıkmadığını ve Akar'ın 15 Temmuz'da üçüne de sahip çıktığını söyledi. “CHP Grup Başkan Vekili olan şahsiyet, o çirkin üslubu, aşağılayıcı bakış açısı ne CHP'ye fayda sağlar, ne Türkiye'ye fayda sağlar. En büyük zararı da o şahıs görür. İtibarı sıfırlanmış şahıs olarak toplumda kabul görür hale gelmiştir. Biz kendisini ziyaret etmiştik. Burada şey oldu yani, aklımızdan geçen… 'Geleceği okuyoruz' demeyeceğim ama… Burada Kuran'ı Kerim, bayrak ve silah vermiştik. Paşa üçüne de sahip çıktı.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...