Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 09:53

Millet İttifakı’nda ‘Diyarbakır’ çatlağı! Kılıçdaroğlu’nun sözlerine Ağıralioğlu'ndan cevap geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer sözlerine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu’ndan tepki geldi.

Millet İttifakı’nda ‘Diyarbakır’ çatlağı! Kılıçdaroğlu’nun sözlerine Ağıralioğlu'ndan cevap geldi
Kemal Kılıçdaroğlu,iyi parti,,chp,,diyarbakır,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önceden planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle iptal ettiği Diyarbakır ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeye demokrasi gelecekse, bu ülkede demokrasi olacaksa, bu ülkede herkes kimliğinden dolayı ötekileştirilmeyecekse, inancından ötürü ötekileştirilmeyecekse bunun yolu Diyarbakır’dan geçer” sözlerini kullanması millet ittifakı tarafından tepki ile karşılandı.

İYİ PARTİ’DEN TEPKİ GELDİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifadelerine sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

"NE FAYDA NE HAYIR GELECEKSE YOLU TBMM"DİR

Ağıralioğlu, "Demokrasi ülkeye Diyarbakır'dan gelecektir diyenlerin ve bize çözüm sürecini, devamında da 1212 şehidimiz ile acıyı yaşatanların yaptıkları ortadadır! Diyarbakır dâhil memleketimizin 81 iline, 84 milyonun tamamına ve bütün ülkeye ne fayda ve hayır gelecekse yolu TBMM'den geçer" dedi.

"DEMOKRASİNİN YEGANE ADRESİ ANKARA'DIR"

İYİ Partili Ağıralioğlu, sözlerinin devamında Ankara'yı işaret ederek, "TBMM'den geçmeyen ve her ferdini ayırmadan kucaklayamayan vizyonsuzluğun, memleketi 20 senede nereye getirdiği aşikârken Sayın Erdoğan gibi Diyarbakır vurgusu ile siyasi alan açmaya kalkmak, hatada ve aynı macerada ısrar etmektir. Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara'dır!" ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı’nda ‘Diyarbakır’ çatlağı! Kılıçdaroğlu’nun sözlerine Ağıralioğlu'ndan cevap geldi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...