Tgrt Haber
12 Nisan 2014 10:30

Milletvekili Muhammed Çetin uçağa yine rötar yaptırdı

İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, bu kez de Şikago uçağınının 2 saat 30 dakika geç kalmasına neden oldu.

Milletvekili Muhammed Çetin uçağa yine rötar yaptırdı
istanbul milletvekili, muhammed çetin, Şikago uçağı, rötar yaptırdı

K Parti'den istifa eden İstanbul Bağmsız Milletvekili Muhammed Çetin, THY'nin Şikago uçağında kendine ait koltuğa oturmayıp, business koltukta bir başka arkadaşının aldığı biletle uçmak istedi. Kabin görevlileri milletvekilini yerine geçmesi yönünde uyarmasına rağmen, Çetin yerine geçmedi. Uçağa gelen polis de yerine geçmemekte direnen milletvekilinden uçaktan inmesini istedi. 2 saat 30 dakika boyunca uçaktan inmeyen ve görevlilerle tartışan Çetin'in ısrarı yüzünden transit ve bağlantı uçuşu olan birçok yolcu mağdur oldu. Yolculardan bir kısmı da uçuşlarını bu yüzden iptal etti. Çetin, yolcuların tepki göstermesi üzerine 2 saat 30 dakika sonra uçaktan indi. Çetin'in inmesi üzerine uçak Şikago'ya hareket etti.
BU İKİNCİ VUKUAT
Çetin, geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul'dan Karaçi'ye giderken de 'ekonomi' sınıfı biletiyle 'bussines' uçmak istemiş ve uçağa 3 saatlik bir gecikme yaşatmıştı. THY, uçak içinde şirketi rencide edici konuşmalar yaptığı gerekçesiyle, yasal zorunluluk olmadığı halde milletvekillerine kolaylık olsun diye yapılan, upgrade (uçakta bileti bir üst sınıfa yükseltilme) uygulamasını Çetin için yapmama kararı alındığını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...