Tgrt Haber
22 Ekim 2015 01:26

Milli Görüş’ten AK Parti'ye destek

Avrupada’da faaliyet gösteren, İslam Toplumu Milli Görüş teşkilatlarında üst düzey görev yapmış çok sayıda teşkilat üyesi, bir deklarasyon yayınlayarak AK Partiyi destekleme kararı aldıklarını açıkladılar.

Milli Görüş’ten AK Parti'ye destek
milli görüş, ak parti,

1 Kasım'da yapılacak erken seçim öncesinde siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Almanya'da faaliyet gösteren Avrupa İslam Toplumu Milli Görüş teşkilatlarına üye bir çok teşkilat, seçimlerde AK Parti'yi destekleme kararı aldı. İslam Toplumu Milli Görüş teşkilatlarında üst düzey görev yapmış yaklaşık 70 kişilik bir grup, bir deklarasyon yayınlayarak AK Partiyi desteklediklerini açıkladılar. Aralarında, İslam Toplumu Milli Görüş teşkilatı eski Genel Başkan Yardımcısı Sami Ganioğlu ve 14 yıl Aalen teşkilat başkanlığı yapmış Mustafa Demirtaş'ında bulunduğu Milli Görüş üyeleri, AK Partiye destek konusunu görüşmek üzere, Stuttgart şehrinde toplatıda bir araya geldi. Yapılan değerlendirme sonucunda bir deklarasyon yayınlayan teşkilat üyeleri, 1 Kasım seçimlerinde, AK Partiyi destekleme kararı aldıklarını ifade ettiler ve diğer üyelerede destekleme çağrısı yaptılar.

Toplantı sonunda, grup adına konuşan Mustafa Demirtaş, "Gün partizanlık yapma günü değil. Gün vatan ve bayrak meselesidir. Bütün şer güçler ülkemizin aleyhine birleşmişken, birlik olma günüdür. Gün, ülkemizin etrafını çeviren, hain terör örgütlerine ve onların destekçilerine dur diyebilen ve onlara haddini bildiren AK Parti iktidarına devam deme günüdür. Gün "Oy'un büyük, oyunu bozalım" deme günüdür. Ülkemize sayısız hizmetler kazandıran, deyim yerinde ise, ülkemize çağ atlatan, Bu gurbet ellerinde başımızın dik olmasını sağlayan, Ak Partiyi ve onun doğal liderini desteklemek her vatan severin boynunun borcudur. Buradan tüm, Milli Görüş ve Ülkücü camiayada sesleniyorum. Lütfen Oyunu görelim. Ona göre kullanalım. Türkiyem için oy kullanalım" dedi. Son oy kullanma tarihinin 25 Ekim olduğunu hatırlatan Demirtaş, mutlaka sandığa gidilmesi çağrısında bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...