Tgrt Haber
13 Ağustos 2020 10:37 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:10

Muharrem İnce: 4 Eylül'de Sivas'tan '1000 Günde Memleket Hareketi' başlatacağım

CHP'li Muharrem İnce, 4 Eylül'de Sivas'tan "1000 Günde Memleket Hareketi" başlatacağını açıkladı.

Muharrem İnce: 4 Eylül'de Sivas'tan '1000 Günde Memleket Hareketi' başlatacağım
Muharrem İnce

Muharrem İnce, "Kurultaylarımızda 5 dakika konuşabilmek için büyük çaba harcamak gerekiyor. İlerlemiş yaşına rağmen Genel Başkanımız İsmet İnönü, kurultaylarda günlerce kurultayı takip etmiştir. Şu anki Genel Başkanımız ise kendi konuşmasını yapmış ve alanı terk etmiştir."

Muharrem İnce, "CHP'den ayrılırken dilekçeyle ayrılınmaz. Ayrılsam bile CHP'yi kurtarmak için ayrılırım."

Muharrem İnce, "Bugün başlattığımız hareketin adı 'Bin Günde Memleket Hareketidir'. Kadrosu önemli kişilerden oluşmaktadır. Zafer hazırlanmaktır. Kadromuzla, söylemimizle zafere hazırlanıyoruz. Bu hareket gücünü milletimizden alacaktır."

Muharrem İnce: "Türkiye'nin sorunları ortak akılla ve ortak değerlere sarılarak sahip çıkmakla olur. Türkiye seçeneksiz değildir. Türk seçmeninin yüzde 80'i değişkendir. Ben inanıyorum ki seçimlerde 50 artı 1 de mümkündür."

Muharrem İnce: "Bütün bu anlattıklarım bir Cumhuriyet öğretmenin anlattıkları değildir. Bunun için de milletin talepleri de vardır. Çok kısa sürede sizlere tanıtacağım alanında uzman memleket işlerine kafa yoran arkadaşlarımızla birlikte yollara düşeceğiz."

Muharrem İnce: "Seçim gecesi nerede olduğumu bir anlatayım. Televizyonlarda bir Kemal Bey'in reklamı bir benim reklamım. Yahu Kemal Bey'in reklamını niye veriyorsunuz; Kemal Bey aday değil. Moralimi bozmak için ellerinden geleni yaptılar. Bana yakın isimleri aday yapmadılar. Kazanamayayım diye ellerinden geleni yaptılar. Ben sordum; 'Ne yapıyorsunuz, bilgi verin' diye. Bana bilgi vermiyorlar. YSK'ya yazı yazdım. 13 bin sandıkta CHP'nin gözlemcisi yok. 4 milyon oy yapar bu. 4 milyon oyu CHP yalnız bırakmış."

Muharrem İnce: "Ben şimdi Millet İttifakı'ndan Cumhur İttifakı'na mı geçiyorum. 'Hayır'. Futbolun kurallarıyla basketbol oynayamazsınız. Parlamenter sistem başkadır, 50 artı 1 başkadır. Parlamenter sistemde bölme durumu vardır. 50 artı 1'de bölme yoktur. Söylenen sözler doğru değildir."

Muharrem İnce: "Anketlerden memnun değilim. Ben oranlar 50 artı 1 olursa memnuniyetim olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...