Tgrt Haber
13 Kasım 2021 18:16

Muharrem İnce: Muhalefet yıllarca palavra attı

İzmir’de çeşitli ziyaretler için giden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefete sert sözlerle yüklenirken “Muhalefet yıllarca palavra attı. Muhalefetin görevi proje üretmek hesap sormak yargının işi” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce: Muhalefet yıllarca palavra attı
Muharrem İnce,Memleket Partisi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir’de partisinin ilçe başkanlıklarının açılışını gerçekleştirdi. Elektrik faturalarında TRT payının kaldırılmasına teşekkür eden İnce, “Aklın yolu bir. ‘İşsizim’ diyen gençlere ‘çıkar telefonunu’ diyen dayılara sesleniyorum; hata yapıyorsunuz. Bu gidişatta ne yapılmalı? Bugün çözüm önerilerini söyleyeceğim, belki dinlerler. ‘Elektrik faturalarından TRT payını bu kara kıştan önce kaldırın’ dediğimde dinlediler. Şimdi pek çok önerimi sıralayacağım. Muhalefetten bunu kopya çekecek olan kişiyi biliyorum. İki gün sonra kopya çeker. Çeksin” ifadelerini kullandı.

MUHALEFETİ ELEŞTİRDİ

Memleketin yararına olacak şeylerde kopya çekilebileceğini söyleyen İnce muhalefete sert sözlerle yüklendi. İnce, muhalefetin yıllarca palavra attığını belirtirken, muhalefetinin görevinin proje üretmek olduğu hesap sormanın yargının işi olduğunu belirtti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...