Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2021 14:52

Muharrem İnce partisinin kurultayında adaylığını açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin 1’inci Olağan Kurultayı’nda 2023 seçimlerine ilişkin “Benim için 'Genel başkan cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor' diyorlar. İstiyor muyum? Evet istiyorum. Açıklıyorum; aday adayıyım" diyerek adaylığını duyurdu.

Muharrem İnce partisinin kurultayında adaylığını açıkladı
Muharrem İnce,Memleket Partisi

Memleket Partisi’nin 1’inci Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, önümüzdeki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olacağını ve gençlerin yurt dışında yaşama düşüncelerine değindi.

“BÜTÜN ÜYELER KARAR VERECEK”

Önümüzdeki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten MP Genel Başkanı İnce, “Genel Başkan iki genel seçimde partiyi birinci parti yapamazsa 45 gün içinde evine geri döner. Genel başkan olarak cumhurbaşkanı adayı olmak istiyor, ‘İstiyor muyum?’ Evet istiyorum, açıklıyorum cumhurbaşkanlığına adayıyım. Fakat sandığı önümüze koyacağız. Bütün üyelerin önüne sandığı koyacağız. İlerleyen günlerde tartışmalı bir konu oldu. Buna genel başkan karar vermeyecek, MYK’da karar vermeyecek, parti meclisi de karar vermeyecek. Bütün üyelerle referandum yapacağız. Partide demokrasiyi sağlayacağız sonra Türkiye’de demokrasiyi sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...