Tgrt Haber
13 Ağustos 2014 17:35

Muharrem İnce'den istifa cevabı

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'den merakla beklenen o açıklama geldi.

Muharrem İnce'den istifa cevabı
hezimet, haluk, muharrem, başkanvekilliği, koç, peş, istirahat, güdü, tarhan, vekalet, başkanvekili, ülker, istifa, kısmen, cebin, tez, myk, yorgun, ihsanoğlu, cumhurbaşkanlığı

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası parti yönetimini eleştiren ve istifa edip genel başkanlık yarışına gireceği öne sürülen CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce Radikal'e konuştu. İstifa etmeyeceğini dile getirdi. Cumhurbaşkanlığı seçimini 'hezimet' olarak yorumlayıp parti yönetimini eleştiren ve istifa edip genel başkanlık yarışına gireceği öne sürülen CHP Yalova Milletvekili ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce Radikal'e konuştu.
İNCE: İSTİFA ETMEYECEĞİM
Yarın basın toplantısı düzenleyerek sürece ilişkin gerekli açıklamaları yapacağını dile getiren İnce, 'İstifa edecek misiniz?' sorumuza 'Hayır istifa etmeyi düşünmüyorum' diye cevap verdi. 'Parti Sözcüsü Haluk Koç istifanızı istedi ne düşünüyorsunuz?' sorumuza ise Muharrem İnce “Beni buraya Haluk Koç getirmedi ki onun sözleriyle istifa edeyim” diye sert karşılık verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...