Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 May 2019 16:33

Muhittin Böcek: Su ve ekmekle siyaset yapmayız

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, hiçbir zaman halkın ekmek ve suyuyla siyaset yapmadıklarını bildirdi.

Muhittin Böcek: Su ve ekmekle siyaset yapmayız
antalya,

Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü(ASAT) genel kurul toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, meclis toplantısının ardından yapıldı. Toplantı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. Genel kurulun 14 maddesinin görüşüldüğü sırada MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, değerli bir kurum olan ASAT’ın siyaset üstü tutulması gerektiğini söyledi. Böcek, bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminin ASAT borçları hakkında açıklama yaptı. 

"ASAT'ın borcu" 

ASAT’ın 78 milyon elektrik borcu olduğunu ve bununla ilgili ödeme planlarının yapıldığını dile getiren Böcek, “ Bunu ASAT’ı siyasete alet etmediğimizi söylemek için söyledim. Ağustostan beri elektrik parası ödenmemiş. CK yönetimine söyledim. “Ağustostan beri elektrik parası almadınız, biz geldik diye elektrik kesilmesiyle ilgili bir konu oldu.” Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Hiçbir zaman halkın su ve ekmeğiyle siyaset yapmadığımızı bilin istiyorum.” açıklamasını yaptı. Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...