Tgrt Haber
28 Mart 2014 07:33

Mustafa Sarıgül adaylıktan çekiliyor mu

İstanbul'da cep telefonlarına gönderilen bir mesajda, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün çekildiği iddiaları ortaya atıldı.

Mustafa Sarıgül adaylıktan çekiliyor mu
mustafa sarıgül,adaylık,çekilme,chp istanbul adayı,mustafa sarıgül,

Fısıltı gazetesinde hızla yayılan bu habere Sarıgül cevap verdi, gönderilen SMS'i yalanladı.İstanbul'da cep telefonlarına gönderilen bir mesajda, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'ün çekildiği iddiaları ortaya atıldı. Fısıltı gazetesinde hızla yayılan bu habere Sarıgül cevap verdi, gönderilen SMS'i yalanladı.
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, twitter hesabından çekildiği iddialarını yalanladı. Gönderilen bazı SMS'lerle adaylıktan çekildiğinin duyurulduğunu anlatan Sarıgül, yarışı sürdürdüklerini ve İstanbul'u kazanacaklarını duyurdu.Bu arada CHP’li Gürsel Tekin şunları konuyla ilgili olarak “Tam bir bilgi kirliliğidir böyle bir şey asla söz konusu değildir.” diye konuştu.
İşte Sarıgül'ün twitter hesabından yaptığı o açıklama;

Mustafa Sarıgül adaylıktan çekiliyor mu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...