Tgrt Haber
19 Mart 2014 11:27

Mustafa Sarıgül canlı yayında gaf üstüne gaf yaptı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül katıldığı canlı yayın programında gaf üstüne gaf yaptı.

Mustafa Sarıgül canlı yayında gaf üstüne gaf yaptı
mustafa sarıgül,canlı yayın gaf,chp,istanbul büyükşehir başkan adayı,sarıgül gaf,

Bir önceki yayınında Kanada diye Tayvan fotoğrafı gösterdiği ortaya çıkan Sarıgül bu kez hatasını düzeltti. Ayazağa'da "Ben yaptım" dediği parkın Orman Bakanlığı'ndan tahsis edilen Mesire Alanı çıkması üzerine de geri adım attı. Sarıgül'ün İBB'nin sosyal yardım kapsamında dağıttığı alışveriş kuponları ile ilgili iddiası ise işin aslını bilenleri gülümsetti.
İŞTE SARIGÜL'ÜN O GAFLARI
CHP'nin İstanbul Adayı Mustafa Sarıgül CNN Türk'de canlı yayında Ahmet Hakan Coşkun'un sorularını yanıtlarken benzerine az rastlanır bir gafa imza attı. Sarıgül önce "Samandıra'ya gittim gördüm, Askeri alan boşaltılıyor oraya TOKİ ya da KİPTAŞ vasıtası ile konut yapacaklar, ben bunu yaptırmayacağım, oraya park yaptıracağım" dedi. Ahmet Hakan Coşkun bu sırada Sağlık Bakanlığı'ndan gelen açıklamayı okudu ve o alanda Sağlık Bakanlığı tarafından Kent Hastanesi kurulacağı dolayısı ile KiPTAŞ ya da TOKİ'nin söz konusu alanda hiçbir faaliyetinin olmadığını duyurdu... Bunun üzerine Sarıgül sadece 32 dakika önce kendi söylediklerini yalanladı ve "Ben kesinlikle KİPTAŞ ve TOKİ demedim" diyerek inanılmazı başardı...
HADIMKÖY'DEKİ ASKERİ ARAZİ
Sarıgül'ün bir diğer askeri arazi iddiası da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla KİPTAŞ'ın başlattığı dar gelirlilere 10 bin sosyal konut kampanyasına ilişkindi. Sarıgül konutların ilk etabının yapılacağı Hadımköy'deki arazinin KİPTAŞ tarafından Askeriyeden alındığını iddia etti ve bu alana konut değil park yapılması gerektiğini söyledi. Sarıgül'ün sözünü ettiği sosyal konut kampanyasını Kadir Topbaş bugün başlattı ayda 655 lira taksitle satılacak konutlarla ilgili konuşan Topbaş Hadımköy'deki arazinin kesinlikle Askeriyeye ait olmadığını imar imkanları olan şahıs mülkleri olduğunu ve bu arazileri satın aldıklarını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...