Tgrt Haber
28 Haziran 2014 18:41

Mustafa Sarıgül, CHP'den ayrılıyor mu?

Yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geri döndüğü CHP'nin adayı olarak giren ancak kazanamayan Mustafa Sarıgül'ün, son günlerde Ankara'da yaptığı temaslar, CHP kulislerinde, "Sarıgül CHP'den kopuyor mu? Yeni bir parti mi kuracak?" sorularına neden oldu.

Mustafa Sarıgül, CHP'den ayrılıyor mu?
mustafa sarıgül,chp,yerel seçim,ayrılık,temaslar chp,kulisler,

Eski Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, seçimden önce eski partisine geri dönmüş ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Seçimi kazanamayan Sarıgül'ün son bir ay içinde Ankara'ya sık sık yaptığı ziyaretler dikkat çekici hale geldi. Sarıgül'ün, Ankara'nın seçkin sitelerinden biri olan Angora Evleri'nde bir villası bulunuyor. Sarıgül, Ankara'ya geldiğinde bu villasını, hem ev hem de çalışma ofisi olarak kullanıyor. Sarıgül, son bir ay içinde Ankara'daki evinde, Türkiye Değişim Hareketi'nin bölge sorumluları ile ayrı ayrı toplantılar yaptı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...