Tgrt Haber
15 Ocak 2022 22:19

Mustafa Sarıgül'den ilgi çeken hikaye: Nusret'i ben meşhur ettim

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Erzurum'da esnaf ziyaretinde bulundu. Şehirde bulunan bir kahvehaneye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Sarıgül oldukça ilginç bir anısını vatandaşlarla paylaştı. Sarıgül, dünyaca ünlü kasap Nusret Gökçe'yi kendisinin meşhur ettiğini söyledi. Nusret'in kendisini dükkanına davet ettiğini söyleyen Sarıgül, burada Nusret'i gazeteciler ve Ferit Şahenk ile tanıştırdığını söyledi.

Mustafa Sarıgül'den ilgi çeken hikaye: Nusret'i ben meşhur ettim
nusret,,nusret gökçe,,mustafa sarıgül,,türkiye değişim partisi,,ferit şahenk,

Partisinin kongresine katılmak için Erzurum'a giden Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül kent genelinde esnafla bir araya geldi. Bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül burada dikkat çeken bir anısını paylaştı. Sarıgül dünyaca ünlü Nusret restoranlarının sahibi Nusret Gökçe'nin tanınmasını kendisinin sağladığını dile getirdi.

BU ADAM KİM BİLİYOR MUSUNUZ: NUSRET

Kendisine ait TikTok hesabında paylaştığı konuşmasında Mustafa Sarıgül, Nusret Gökçe ile nasıl tanıştığını ve onu nasıl tanınmış bir isim haline getirdiğini anlattı.

Sarıgül, Nusret'in o dönemde kendisini işletmecisi olduğu kasap dükkanına davet ettiğini belirterek şunları söyledi:

Bir çocuk bana geldi, belediyeye. Başkanım ben senin hemşehrinim geldim. 'Sen nerelisin' 'Erzurumluyum? Bana yardımcı ol başkanım!' dedi. Dedim ki, 'Sen ne istiyorsun, ne yapayım', 'Başkanım, benim bir kasap dükkanım var. Orada dört tane masam var. Benim senden tek sitediğim gel orada bir yemek ye. Ben iyi bir ustayım, kasap ustasıyım.' dedi. Ondan sonra dedim ki: Yarın geleceğim. 'Başkanım, yarın olmaz, hemşerim. Ben senin hemşehrinim. Bugün gel başkanım, yarın gelmezsin.' 'Laf bu laf, bu hemşehriyi kırmayalım' dedim gidelim. Gittiğim yemeği yedim, gazetecileri oraya çağırıdm. Ondan sonra aldım buraya Ferit Şahenk'i götürdüm. Bir sürü adamları götürdüm. Ondan sonra bu adam marka oldu. Bu adam kim biliyor musunuz? Nusret...Nusret. Şu adan 60 milyon takipçisi var. Dünyada en çok tanınan Türk.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...