Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 08:39

Numan Kurtulmuş AK Parti'nin alacağı oyu açıkladı

Olası bir seçimde AK Parti’nin alacağı oyu açıklayan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “en yakın rakibimizle aradaki puan farkı 15 puandan daha fazla” dedi.

Numan Kurtulmuş AK Parti'nin alacağı oyu açıkladı
numan kurtulmuş,,ak parti,,seçim,,anket,

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, konuk olduğu bir televizyon programında olası bir seçimde AK Parti’nin alacağı oyu açıkladı.

KURTULMUŞ’TAN ANKET AÇIKLAMASI

AK Parti’nin en düşük gösterildiği anketlerde bile en yakın rakibiyle aradaki puan farkının 15 puandan daha fazla olduğunu söyleyen Kurtulmuş, “Yapılan kamuoyu araştırmaları gösteriyor ki, bizi en düşük gösteren anketlerde bile AK Parti'nin en yakın siyasi rakibiyle arasındaki puan farkı 10-12, hatta 15 puandan daha fazla” dedi.

AK Parti’nin açık ara birinci parti olmayı sürdürdüğünü belirten Kurtulmuş, "ama bu yetmez” diyerek şunları dile getirdi: Fildişi kulelerde oturarak siyaset olmaz. Milletimizin içerisinde, gönülleri onarmak, gönüllerde yer alabilmek önemli. Pandemi şartları dolayısıyla halkla araya mesafe konmuş olabilir. Hızla bunları aşmak ve gönüllerden düşmemeyi esas alan bir anlayışla siyasetimizi sürdürmek zorundayız. Cumhurbaşkanı’mızın, milletvekilleriyle toplantılarının ana amacı da budur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...